Da Specsavers etablerte seg i Norge i juni 2005, skapte det store bølger i en bransje som ikke tidligere hadde vært utfordret på pris. Det viste seg imidlertid å være et udekket behov i markedet for rimelige briller, og bare i løpet av det første året åpnet Specsavers 22 butikker i Norge. I dag har vi over 70 butikker i alle Norges fylker og i de fleste byer, og vi åpner stadig flere. De norske Specsavers-butikkene eies og drives i hovedsak av franchisepartnere. Siv Aaseth Sandvik har i en rekke år drevet Specsavers på Husnes, og en av suksessfaktorene har vært videreutdanning av teamet i butikken. I dag kan teamet på Husnes skryte av å være blant de høyest kompetente i hele kjeden. Som kunde kan du derfor forvente den beste servicen, moderne utstyr og et dyktig team.

Før Specsavers’ inntreden i Norge var det ingen land i Europa hvor folk byttet briller sjeldnere. Det kan ha en sammenheng med at Norge også lå på pristoppen. Med Specsavers’ brillerevolusjon ser det nå ut til at denne trenden har endret seg, og det blir stadig mer vanlig å ha flere par briller til ulik bruk.

Hos oss finner du briller i alle priskategorier. Uavhengig av hvilken brille du velger så sikrer vi at brillene og glasset er tilpasset ditt syn og dine behov. Du kan velge blant vårt eget sortiment fra 195,- eller våre designerinnfatninger fra 1595,-.

Velkommen til Specsavers Husnes!

Bestill synsprøve her: https://www.specsavers.no/finn-din-butikk/husnes

Kategori:

Spesialbutikker

Åpningstider:

Man-fre: 10.00 – 19.00
Lør: 10.00 – 16.00

Kontakt informasjon:

Tlf: 55 62 64 60 (man-fre 10.00-14.00)
Epost: siv.aaseth.sandvik@no.specsavers.com
Nettside: www.specsavers.no