Tone på Vita har gaveeskene “alle” ønsker seg

Tone Lillesletten som driver Vita på Husnes Storsenter er ikke i tvil. Desember er utvilsomt den kjekkeste måneden å drive butikken.

Vi ser ikke bort ifra at kundene hennes også er ekstra fornøyde å handle i desember når utvalget av gaveesker er størst. For det er ingen tvil om at du får ekstra mye for pengene når du velger å kjøpe gaveesker.
– Ja, dersom en ser på verdien av det som følger med i gaveeskene er det ingen tvil om at det lønner seg å handle gaveesker. Både til seg selv og som presang. Det fine med gaveeskene er at vi har noe til alle – far, mor, bestemor, bestefar, minsten, datter, sønn, barnebarn, bror og søster. Og akkurat nå er utvalget på sitt beste – så skal en sikre seg de beste kuppene gjelder det å være raskt ute, smiler Tone Lillesletten som har drevet Vita på Husnes Storsenter siden 2014.
– Dette er en svært trivelig arbeidsplass og kundene i Kvinnherad er flinke til å handle lokalt – året rundt, sier hun.

Hjemmespa hører julen til!

Uansett om du er hjemme, på hytta eller storbyferie er romjulen perfekt tid for egenpleie og hjemmespa.
Kanskje fikk du en ny bok til jul? Nyt den i sofaen i pysjen mens du
lar en deilig ansiktsmaske pleie deg maks gjennom de første kapitlene. På Vita finner du et stort utvalg av masker fra forskjellige merker og prisklasser.

Badeprodukter et must

Har du et juleselskap du skal på i romjulen? Med noen rolige dager mellom jul og nyttår har du gjerne bedre tid til å forberede deg til selskap. Hvorfor ikke nyte et deilig bad med rolig musikk for å preppe deg maks til kveldens selskap. Hjemmespa er jo noe av det beste som finnes, og med en «badebombe» eller badesalt i vannet, får du duftopplevelse og silkemyk følelse over hele kroppen. Vita har et stort utvalg av deilige badeprodukter og også kroppsskrubber som får fart på blodsirkulasjonen og etterlater huden ren og myk.

God investering

Nå er vi inne i en årstid der huden blir ekstra tørr, derfor er det viktig å gi kroppen og ansiktet ditt nok fuktighet. En god bodylotion er luksus for kroppen din og kan være en god investering inn i det nye året.
God fornøyelse!