YOU WHO - merkevarebutikken på Husnes

Vi må spole tilbake til 1994 for å finne ut når Geir Inge Kaldestad og Arne Røyrvik slo seg sammen og startet merkevarebutikken YOU WHO på Husnes. Og selv om det nok var noen som stusset litt på butikknavnet i starten, har butikken virkelig levd opp til navnet sitt.

Spesielt merkevare-entusiastene har mye å juble over. For i denne butikken finnes et stort utvalg av merker samlet under samme tak. Alt fra de mest eksklusive og kostbare merkene, til merker som er mer vennlige mot lommeboka.

– Kvinnheringene er flinke å handle lokalt, og vi har svært mange faste kunder. I fjor hadde vi vår beste jul noensinne i forhold til omsetningstallene, og vi håper på en god julehandel i år også, sier Geir Inge og Arne som selger klær til damer, menn og ungdom. – Vi har store lokaler og mye klær i butikken. Og det fine med en slik fysisk butikk som dette er jo at folk kan ta med seg klærne hjem med en gang og kle seg opp samme dag istedenfor å vente i flere dager på postleveransen, sier Geir Inge og Arne som med det røper at de ikke har hevet seg på trenden og opprettet en nettbutikk.

– YOU WHO skal være en snopebutikk som det er kjekt å besøke her på Husnes Storsenter, og det har vi tenkt å fortsette med også i fremtiden, smiler de.