Gjør deg flid med innpakningen av gavene!

Med julemusikk i bakgrunnen og et glass julebrus eller en kopp med gløgg blir det å pakke inn julegaver en hyggelig førjulsstund.

Pakk inn alle de fine gavene i like fint julegavepapir og velg gavebånd som passer til. Kombiner mønstre og farger på en måte som gjør gavene personlige, og ikke vær redd for å legge litt ekstra omsorg i hver gave!

ikke kast den siste biten med papir på rullen eller avklipp – det kan du bruke til å lage spennende pakker med papir av forskjellig slag, eller bruke som magebånd rundt en annen pakke, enten i tillegg til eller istedenfor gavebånd! Det blir både unikt, spennende og bedre for miljøet! Velg mellom klassiske motiver i rødt, hvitt og gull eller pakk inn gavene i ensfargede gaveposer og innpakningspapir. Til barna er det ekstra koselig med gavepapir med nisser og andre vintermotiver.

Med klassiske gavebånd, stoffbånd, snøre, rosetter og annen pynt ordner du enkelt kreative gaver. Pene bånd kan gi stor effekt på hvordan gavene ender opp med å se ut, og kan virkelig være prikken over i-en.

(Kilde: Nettsiden til Clas Ohlson)