Bordspill er populært i jula - sjekk ut disse!

De som trodde at brettspillene sin tid er forbi, må tro om igjen! For aldri har det vel vært mer stas å samles rundt bordet for å spille et analogt spill sammen med de menneskene en setter aller størst pris på.

Utvalget av bordspill er enormt og butikksjef hos Norli på Husnes Storsenter, Heidi Sande Gertz, kan allerede røpe at det vil havne mange spennende spill under juletrærne i år. Her er hennes 3 på topp:

Ticket To Ride – First Journey

Klassikeren Ticket to ride i barneutgave.
Ta dine første skritt i Ticket to Ride med Ticket to Ride – First Journey. Samle kort med unik farge, bruk dem til å gjøre krav på togruter med togene dine, og fullfør billetter for å ta seieren!
Dette er lett å lære og raskt å spille – den perfekte 2 måten å bli kjent med Ticket to Ride-serien på.

Alder: fra 6 år
Antall Spillere: 2-4 spillere
Spilletid: ca. 15-20 min.

Wavelength

Et telepatisk selskapsspill fra skaperne av The Mind og Monikers, der to lag konkurrerer om å lese hverandres tanker. Det er en intens opplevelse med SAMTALER, TANKER og en overflod av HIGH FIVES. Det kan spilles av alle og på magisk vis inviterer det også til dype, strategiske beslutninger som føles både nervepirrende og viktige.

Alder: fra 14 år
Antall spillere: 2
Spilletid: ca. 15-20 min.

Politisk ukorrekt

Advarsel: Har du lett for å bli krenket? Da er dette spillet ikke for deg! Garantert langt over streken! Spillet dyrker den sprø og rå humoren som settes pris på av unge mennesker uten tøyler. Spillet kan virke støtenede, men det ligger en dobbel bunn i spillet, for grensen av det akseptable. Politisk ukorrekt skaper heftige og absurde situasjoner rundt bordet. I PU er det ingen riktige eller gale svar. Kun dommerens humor avgjør hva som er rundens morsomste svar. Alle er dommere etter tur. Spillets 550 kort gir utallige overraskende, fantasifulle og forhåpentligvis 100% politisk ukorrekte kombinasjoner. Du er advart!

For 4-12 spillere og alder fra 18 år!