Grete gleder seg til julehandelen

Etter å ha jobbet på en gullsmed butikk på Os i svært mange år, tok Grete Johnsen sjansen. Hun flyttet tilbake til hjemstedet og startet opp Husnes Gull og Ur i 2019.

Hun fikk absolutt ikke den beste starten. For bare noen måneder etter oppstarten, opplevde hun at butikken ble utsatt for et ran med tyver som tok seg inn gjennom taket. Deretter kom koronapandemien med restriksjoner og nedstengninger.

Men denne julen har hun forventninger om skal bli fin, og nå ser hun frem til å treffe kundene på julehandel i butikken sin. En butikk som har et bredt utvalg av smykker, ringer, armbånd og hele kolleksjoner i gull og sølv. Bestikk og dåpsgaver og det meste en forventer å finne i en gullsmedbutikk. I tillegg har Husnes Gull og Ur et bredt utvalg av klokker. Dette er også stedet en kan levere inn klokka til reparasjon eller komme innom og skifte batteri. Butikken fører også gaveartikler
i glass.

– Det er trivelig å drive butikk her på senteret, og jeg setter stor pris på kundekontakten. Mange faste kunder har det også blitt etter hvert, noe som er ekstra kjekt, sier Grete Johnsen.