Anne Marit og Marie kler opp damene til jul

Har det noen gang slått deg hvorfor damene på Husnes – ja, muligens i hele Kvinnherad tar seg så godt ut! Vi ser ikke bort i fra at Anne Marit Kolaas skal ha en del av æren for akkurat dette. Hun har nemlig
kledd opp damene i Kvinnherad i 43 år.

Butikken startet hun først i Sunde, før hun flyttet til Husnes der hun i over 30 år har drevet Senter Woman. En større damebutikk med et rikt utvalg av moteriktige dameklær og tilbehør. Målgrupper er damer fra slutten av 20-årene.

– Vi er en frittstående butikk som selv velger hvilke merker vi fører. Mye av markedsføringen pågår på Instagram og Facebook, noe som fungerer godt for oss, sier Anne Marit som blant annet har Marie Granlund med seg i staben.

Nå gleder de seg til julehandelen og håper at mange damer rundt omkring kommer for å fornye seg. I så fall lover de et rikt utvalg av trendy dameklær og god service i butikken.